Ingredients

  • Rovellons
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • Julivert
  • Alls

Recepta

Cal netejar-los molt bé. Podem fer servir un drap humit o bé paper de cuina humit per treure’n la brutícia que hi pugui quedar. Si ho féssiu amb aigua, us quedarien molt aigualits de gust en menjar-los. Reviseu-los amb cura per evitar la possibilitat que hi hagi un cuc aquest, acabi a la taula.

Posem la planxa a escalfar.

Fem una picada d’all i julivert, a trossos ben petits, amb una mica d’oli.

Tallem una mica els peus dels bolets (en cas de fer-ho a la brasa, els peus poden ser una mica més llargs que si ho fem a la planxa).

Afegim un raig d’oli a la planxa i posem els rovellons una estona a foc viu, posant la cua cap avall. Els tindrem, més o menys, quatre minuts, depenent de la seva mida.

Els hi donem la volta. Hi tirem una mica de la picada d’all i julivert per sobre, ajudant-nos amb una cullera. Els hi tindrem uns quatre minuts més.

Els emplatem, els salem una mica i els hi tirem una mica d’all i julivert per sobre.

Convé menjar-los ben seguit i, si voleu, acompanyats de vi negre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.