INGREDIENTS
– 2 albergínies
– 200 gr de formatge cottage
– 100 gr de talls de gall dindi
– Tomàquets cherry
– Alfàbrega
– Oli d’oliva, pebre, sal i espècies
PREPARACIÓ
Tallem els tomàquets i els hi afegim sal, pebre, espècies i oli d’oliva. Els posem al forn a 180 graus durant 20 minuts.
Tallem les albergínies en làmines fines, afegim sal, les rentem amb un escorredor i les assequem amb paper de cuina.
Colem el formatge cottage i hi afegim espècies.
Marquem l’albergínia a la paella fins que ha agafat color. Traiem l’oli amb un paper de cuina. Hi afegim un tall de gall dindi sobre cada tall d’albergínia.
Traiem els tomàquets del forn i els barregem amb el formatge. Enrotllem la barreja amb els talls d’albergínia i gall dindi. Els posem en un plat i per sobre els hi tirem oli amb alfàbrega picada per sobre.
Barregem una mica de formatge amb oli i alfàbrega i acabem d’adornar el plat.
Podeu compartir els vostres plats a les xarxes amb el hashtag #socdaqui i participareu en l’edició de la vostra recepta al següent número de la revista D’aquí