INGREDIENTS

– 2 albergínies

– 200 gr de formatge cottage

– 100 gr de talls de gall dindi

– Tomàquets cherry

– Alfàbrega

– Oli d’oliva, pebre, sal i espècies

 

PREPARACIÓ

Tallem els tomàquets i els hi afegim sal, pebre, espècies i oli d’oliva. Els posem al forn a 180 graus durant 20 minuts.

Tallem les albergínies en làmines fines, afegim sal, les rentem amb un escorredor i les assequem amb paper de cuina.

Colem el formatge cottage i hi afegim espècies.

Marquem l’albergínia a la paella fins que ha agafat color. Traiem l’oli amb un paper de cuina. Hi afegim un tall de gall dindi sobre cada tall d’albergínia.

Traiem els tomàquets del forn i els barregem amb el formatge. Enrotllem la barreja amb els talls d’albergínia i gall dindi. Els posem en un plat i per sobre els hi tirem oli amb alfàbrega picada per sobre.

Barregem una mica de formatge amb oli i alfàbrega i acabem d’adornar el plat.

Podeu compartir els vostres plats a les xarxes amb el hashtag #socdaqui i participareu en l’edició de la vostra recepta al següent número de la revista D’aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.