Aquest any et toca fer el menjar de nadal o cap d’any i vols sorprendre’ls amb idees noves que faran sentir
als teus convidats molt especials?
Llavors aquest apartat és per a tu. Hem fet una rigorosa cerca de les idees més entranyables que ronden
per internet. Són fàcils de fer i pel bonic que queden el cost és molt econòmic. Esperarem els vostres
resultats en el correu vullopinar@daqui.cat.
La primera idea que trobem va ser la incorporació d’elements naturals com la pinya o el romaní damunt
dels tovallons de tela.
Pots posar-li una corda i lligar-li una etiqueta per escriure el nom del convidat. Una
manera molt elegant d’asseure a la gent a la taula.
La segona idea i de les més fàcils i tradicionals és posar espelmes com a centre de taula o repartides per la taula. És un mètode de decoració que mai falla i que aporta a l’ambient una sensació molt acollidora i càlida.
(Això si, cuidat amb passar els plats per sobre de les espelmes no us cremeu).
Finalment, una forma de presentar els raïms en Cap d’Any és posarlos en copes, gots o en platets, o almenys són les més comunes.
Potser aquest any vols presentarles de manera diferent, nosaltres hem trobat l’opció de la imatge, punxar els raïms en palets o posar-les totes en un pal. Queda visualment molt bonic i sobretot diferent.