– Amanida freda de pasta –
Ingredients
- 150 grams d’espirals de colors
- 200 grams de pit de pollastre filetejat
- 1 alvocat
- 1 poma
- 1 cogombre
- 1 pastanaga
- 4 pebrots en conserva
- Un grapat de canonges
- Oli d’oliva
- Sal
- Suc de llimona
- Cúrcuma (opcional)
- Pebre negra (opcional)
Recepta
Coem la pasta, l’escorrem, reguem amb aigua freda i la reservem.
Fregim el pit de pollastre, amb oli, i una mica de pebre i cúrcuma.
Pelem i tallem el cogombre i la pastanaga en petits cubs.
Escorrem els pebrots i els tallem en cubs.
Pelem i tallem l’alvocat i la poma en mitges llunes.
Tallem el pollastre en trossos.
Posem els canonges a la base d’una enciamera i hi afegim la resta d’ingredients.
Amanim amb oli, sal i llimona.
I ja ho tenim preparat!